.:: Lokman AYVA ::. İstanbul Milletvekili
Lokman Ayva'nın Resmi ve İstanbul Resimleri
Yakınlaştır
1x 2x 4x 6x 8x

Türkçe - English

New Page 1

İLETİŞİM

 

 

 
 
Eğitim kayıtla başlar’ çağrısı

‘Eğitim kayıtla başlar’ çağrısı

 

Türkiye’nin sosyal sorumluluk kampanyası ‘Eğitim Her Engeli Aşar’ kapsamında “Eğitim Kayıtla Başlar” yemek daveti Dolmabahçe Sarayı’nda gerçekleşiyor.

 

Kampanya kapsamında, 7 bölgeden 7 ili ziyaret edecek olan Hayrünnisa Gül, ilk ziyaretini 23 Temmuz’da Marmara Bölgesi’nden İstanbul’a gerçekleştiriyor. Bu ziyaretler kapsamında aynı gün Dolmabahçe Sarayı’nda düzenlenecek geceye katılacak olan Gül, “Eğitim kayıtla başlar” mesajı vererek, engelli vatandaşların eğitim sistemine dahil olabilmeleri için başta engelli aileleri ve okul yöneticileri olmak üzere toplumun her kesiminin gereken duyarlılığı göstermesi için çağrıda bulunacak.

 

T.C. Cumhurbaşkanlığı himayesinde Milli Eğitim Bakanlığı ve Özürlülerden Sorumlu Devlet Bakanlığı ile ortaklaşa Türkiye Beyazay Derneği tarafından yürütülen “Eğitim Her Engeli Aşar” Kampanyası kapsamında düzenlenen yemeğe engelliler ve aileleri ile siyaset, sanat ve iş dünyasından birçok isim katılacak.

 

Oktay Kaynarca’nın sunuculuğunu yapacağı yemek davetinde Emel Sayın, Zerrin Özer, Kubat, Metin Şentürk, Zara, Şahan Gökbakar, Gökhan Tepe, Fatih Kısaparmak ve Hakan Altun gibi sanat dünyasının sevilen isimleri sahne alacak.

 

 

Bilgi için:

Türkiye Beyazay Derneği

Zeynep İNCE

Kampanya PR Koordinatörü

Tel: 0212 465 38 85

 

 

 

New Page 1
Ak Parti Web Sitesi