.:: Lokman AYVA ::. İstanbul Milletvekili
Lokman Ayva'nın Resmi ve İstanbul Resimleri
Yakınlaştır
1x 2x 4x 6x 8x

Türkçe - English

New Page 1

İLETİŞİM

 

 

 
 
Engelsiz Kariyer; Ücretsiz Web Yazılımcılığı Kurs Başvurusu

Engelsiz Kariyer Ücretsiz Web Yazılımcılığı Kurs Başvurusu

Engelsiz Kariyer Türkiye İş Kurumu Kadıköy Şube Müdürlüğü işbirliği ile iş garantili engellilere yönelik ülkemizde ilk kez, Web Yazılımcılığı Kursu düzenlenecek. 20 kursiyere 280 saatlik Web Yazılımcılığı ve 20 saat ise kişisel gelişim eğitimleri ile 300 saatlik eğitimi verilecek.

İşgücü Meslek Edindirme Programı kapsamında 24.11.2010 tarihinde Türkiye İş Kurumu Kadıköy Şube Müdürlüğü’ne saat 10.30’da şahsen müracaat etmeleri veya www.engelsizkariyer.com internet adresinden Web Yazılımcılığı kursuna başvurmaları gerekmektedir.

Kursa katılacak olan kursiyerlere günlük 15 TL. cep harçlığı verilecek. Kursu başarı ile tamamlayan ve sınavı geçen engelli kursiyerlere Microsoft Gold Partner ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek.

Düzenlenen kursda verilecek eğitimin piyasa değeri 1 kursiyer başına 8.000 TL.’dir. Bu kurs engelli kursiyerlere en kaliteli bilgisayar laboratuarında en iyi eğitmenler tarafından proje kapsamında ücretsiz olarak verilecektir. 280 saatlik Web Yazılımcılığı eğitimi dışında 20 saatlik de Türkiye’nin önde gelen kariyer ve insan kaynakları uzmanları tarafından da Kişisel Gelişim eğitimleri verilecektir. Proje sahip olduğu gücü ve potansiyeli ile kursiyerlere kariyer basamaklarında benzersiz avantajlar ve fırsatlar elde etmelerini sağlayacak.

Engelsizkariyer.com sahip olduğu (firma/işveren portföyü) potansiyeli ile kursiyerlerin işe yerleştirilmesi garantisini vermektedir.

Gelişen bilişim dünyası yaşamımıza yeni yeni sektörler ve iş alanları kazandırmaktadır. Bilişim Teknolojileri (BT), beden gücü gerektirmeyen masa başında bilgisayara yatkınlıkları olan engellilerin istihdama kazandırılmasında büyük olanaklar ve kolaylıklar sunmaktadır. Projenin bu anlamda istihdama katkısı web yazılımcıları arasına nitelikli ve vasıflı engellilerin kazandırılmasını sağlayacaktır. Web yazılımcılığı proje esasına dayalıdır. Bu projeyle engelliler,iş sorumluluğuna sahip, sevdikleri işlerde, sektöre ve firmalara verimlilik ve devamlılık getiren son derece başarılı bir işgücü kaynağı oluşturacak. BT dünyasında artan iş kolları içinde en çok web yazılımcılığı bilen elemanlar arandığı bilinmektedir. Bu durumda başarılı çalışanlar için işin sürekliliğini de beraberinde getirmektedir. Engellilerin bu konuda uzmanlaşmaları ve başarılı olmaları sektörde daha çok engellinin istihdamını teşvik edecek büyük bir iş potansiyeli oluşturacaktır.

Kursa başvuru yapacak adaylarda aranan kriterler:
-Kuruma kayıtlı işsiz olmak,
-En az lise mezunu olmak,
-Yaş aralığı 18 yaş ve üstü,
-Emekli dul ve yetim aylığı almıyor olmak, -Matematiksel yatkınlığı olmak, -%40-%60 oranı üzeri işitme engelli olmamak, -%40-%60 oranı üzeri (tekerlekli sandalyede) engelli olmamak, -%40-%60 oranı üzeri görme engelli olmamak,
-24 ay içinde İŞKUR'un açmış olduğu Meslek Edindirme Eğitimlerine katılmamış olmak, -Kamudan her hangi bir ad altında maaş almıyor olmak, -Sosyal güvenceli olarak bir işte çalışıyor olmamak şartları aranmaktadır.
İşgücü Meslek Edindirme Programı kapsamında, kursiyer adaylarının mülakatları Türkiye İş Kurumu Kadıköy Şube Müdürlüğü Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:7 Kadıköy, İstanbul adresinde (3. kat kurslar servisi) 24.11.2010 tarihinde saat 10.30’da yapılacaktır.

NOT: Adaylar başvuruya yanlarında özgeçmiş ve sakatlık raporlarını da hazır bulundurmaları gerekmektedir.

İlgililere duyurulur.

Daha fazla bilgi için:
www.engelsizkariyer.com
Tel: 0 212 418 34 55
( Kadıköy İŞKUR Kurslar Servisi)
Başvuru için info@engelsizkariyer.com  adresine e-posta gönderebilirsiniz.

 

 

 

New Page 1
Ak Parti Web Sitesi