.:: Lokman AYVA ::. İstanbul Milletvekili
Lokman Ayva'nın Resmi ve İstanbul Resimleri
Yakınlaştır
1x 2x 4x 6x 8x

Türkçe - English

New Page 1

İLETİŞİM

 

 

 
 
İstihdama ilişkin önerilerimiz.

·  1.Elimizdeki iş arayanların her türlü özelliğinin tespit edilmesi önemlidir. Önce kabiliyet sona birikimi belirlemeliyiz.

·  2.İstihdam ettiğinizde maliyet artırmayacak, en az kendi maaşını çıkaracak işler var.Oraları hızla sözleşmeli bi şekilde doldurabiliriz.

·  3.Vergi indirimi teşvikleriyle Yan uğraşlarıyla beraber yatçılık,havacılık gibi sektörlerin geliştirilmesi mümkün.

·  4.Balıkçılık,tavukçuluk gibi geri dönüşü hızlı ve az sermayeli sektörleirn geliştirilmesi.

·  5.AVRASRİKA bölgesindek ülkelerde eğitimli gençlerimizin iş kurmasının teşvik eidlmesiyle ciddi bir istihdam alanı meydana geecektir.

·  6.Hemşire, geriatrist, fizyoterapist gibi bölümlere öğrenci alaak böle ülkelerin bu ihtiyaçlarının karşılanması uygun olacaktır.

·  7.Anadolu'da ciddi miktarda boş arazi vardır.Bunalrın şirketleşmiş tarıma açılmasıyla istihdam kaynağı yaratılabilir.

·  12.Müzik,el sanaatarı,film, tiyatro,belgesel gibi alanlarda sanat ürünü üretim ve ihracı

·  8.Keşfet,işlet,devret modeliyle güvenlik tedbirlerinin alınarak tarihi eserlerin özel sektör işletmeciliğine açılması istihdamdır.

·  9.Atıl kamu binalarının kontenjan karşılığında vakıf liselerine verilerek hem eğitim, hem de istihdam sorunu çözülebilir.

·  10.Uluslararası sivil örgütlerin merkezlerinin ofis kiralarını karşılamamız karşılığında Türkiye'ye taşınması yeni bir alandır.

·  11.Inovasyon ekipleri kurarak dünyaya icat satılması pek çok sektörü tetikleyecektir.

 

 

 

 

New Page 1
Ak Parti Web Sitesi